Dit zeggen anderen over Alice Wildeboer 

 

Het werk van Alice Wildeboer loopt uiteen van adviseur, beschermer, trainer tot coach van honden. Ze komt daardoor in aanraking met verschillende mensen, die unaniem zijn in hun oordeel over haar. Ze omschrijven Alice Wildeboer als professioneel, betrokken, deskundig en enthousiast.

Deskundig

"Alice Wildeboer is een betrokken persoonlijkheid en stelt zich actief op in de maatschappij. Daarmee is ze gedreven om de samenleving een boost te geven en mensen en ideeën bij elkaar te brengen. Als ze ergens voor gaat, gaat ze er ook helemaal voor. Ze laat zich zeker de kaas niet van haar brood eten. Haar liefde gaat bij voorkeur uit naar dieren en dan vooral naar honden. Diervriendelijkheid en vooral hondvriendelijkheid en een deskundige omgang met honden zijn haar grootste drives."

 

Gjalt Faber, beleidsadviseur gemeente Leeuwarden.

 

 

Kordaat

"Ik ken Alice van dierenasiel in Zuidwolde en tevens van de hondentraining. Een kordate kundige en vriendelijke vrouw die de hond en vooral mij veel geleerd heeft, altijd bereid om advies te geven waar ik veel aan heb gehad. Heldere uitleg!"

 

Andre Nijdam

Manager Dierenambulance Groningen

 

 

Eerlijk 

Het mooie van Alice vind ik dat ze altijd eerlijk en recht door zee is. Zo ook toen ik een tijdje geleden het lumineuze idee had postgevat om een hond aan te schaffen. 

Na veel informatie zelf te hebben verzameld had ik natuurlijk ook Alice gevraagd wat voor hond er nou precies in ons gezin zou passen…

Het antwoord was niet zo moeilijk volgens Alice namelijk: GEEN!!

Ik kreeg een goed onderbouwd verhaal. Omdat ze feilloos karakters en gedrag kan inschatten van zowel mensen als dieren.

 

Meranda Spanjer, Thesinge

Vakbekwaamheid

"Ze heeft dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Net als haar kennis van zaken over honden en hondengedrag. Dit zijn de eerste dingen die in mij opkomen als ik aan Alice Wildeboer denk. Als collega merk ik dat ze super snel kan schakelen en haar visie perfect en altijd  respectvol voor iedereen kan overbrengen.

Zij heeft geen liberale laat-maar-waaien- mentaliteit, maar is eerlijk en recht door zee. De energie die Alice in haar werk stopt getuigd van passie en vakbekwaamheid."

 

Ike Post

Coordinator Dierenhulp

Dierenbescherming Regio Friesland

 

 

Nuchter

"Bij Alice vallen direct haar grote passie voor dieren en dierenwelzijn op. Met veel gedrevenheid geeft zij al jarenlang invulling aan haar vrijwilligerswerk als afdelingsinspecteur. Bij Alice denk ik vooral aan haar nuchtere en eerlijke benadering, waarbij ze geen blad voor de mond neemt. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet, bij Alice weet je waar je aan toe bent. De veelzijdigheid van een collie met een tikje Jack Russel-pit, een snufje beagle-temperament en wanneer nodig de vastberadenheid van een pitbull"

 

Ard Boersma

Regio manager 

Dierenbescherming regio Friesland

 

 

Betrokken

"Alice is een betrokken enthousiast persoon. Positief ingesteld en gaat ervoor!

 

Maartje Bloemhof

Directeur obs De Twa Fisken

Passie en humor

"Het is superfijn om hondentraining en ondersteuning van Alice te krijgen.

Ze brengt haar lessen met passie en humor, met hart en ziel. De schat aan ervaring is merkbaar in haar verhalen.
Ze kan als de beste beeldend vertellen, waardoor je je nog meer gemotiveerd voelt het goed te doen met je hond.
Haar lessen zijn me altijd bijgebleven omdat ik er nog alle dagen profijt van heb. En als ik het even niet meer weet?
Kan ik nog altijd bij haar terecht. Dat maakt haar bijzonder en zeer waardevol. 

Wilma Ebbinge, Winsum

 

 

Dankbaar

Toen ik mijn eerste hond kocht, had ik geen idee wat dat precies zou inhouden. Totdat ik bij Alice op training ging. Het idee ‘oh schattig, een knuffelhondje’ en ‘wat eng om mijn kleine puppy buiten los te laten lopen’ zette ik al snel van me af omdat ik moest opvoeden...

 

Ik (en Puck) hebben ontzettend veel geleerd bij de training van Alice. Puck is dan ook uitgegroeid tot een hele lieve, sociale, stabiele en correcte hond! Zowel naar mensen als naar dieren en daarvoor ben ik Alice erg dankbaar!

 

Kathy van Dijk, Winsum

 

 

Directe aanpak

Dankzij de lessen van Alice in Winsum hebben wij nu een geweldig lieve hond. Haar praktische, nuchtere en directe aanpak was heel plezierig voor ons. 

 

Inger Kamminga-Snip, Winsum