Project Hondenpoep

Een feestelijke middag bijgewoond op de basisschool de Twa Fisken in Grou. Als afsluiting van het project ‘Hondenpoep’ en de officiële opening van het Gepp-hondentoilet heb ik in samenwerking met Maartje Bloemhof (directie de Twa Fisken) en Mark de Haas (hondenpoep.nl) een leuk programma in elkaar gezet voor de kinderen. Zo werden er mooie tekeningen gemaakt, werd het nationale hondenpoeplied ten gehore gebracht door en met zanger Sake Hylkema en is er hondenpoep (nepdrollen) geruimd.

Hierbij was er verschillende media aanwezig en werden er zelfs tv opnames gemaakt door omroep Fryslan. Sydney heeft uiteindelijk, onder luid applaus van ruim 150 schoolkinderen, de officiële openingshandeling voltrokken door een kleed weg te trekken die over de bak gedrapeerd was. Na afloop hebben we nagepraat met Gjalt Faber (beleidsadviseur van de gemeente Leeuwarden) en heb ik de toezegging gekregen dat er naast de Gepp-bakken en nieuwe losloopterreinen een heuse hondenspeeltuin in gericht gaat worden in Grou. Heerlijk gevoel dat al mijn inzet rijkelijk beloond word, daar doe ik het toch uiteindelijk voor.

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square