Laatste voorbereidingen

Website, briefpapier, visitekaartjes, folder materiaal.. waar je wel niet overal mee te maken krijgt als je jezelf wilt gaan promoten. Gelukkig heb ik hulp gehad van een paar bijzonder creatieve dames. Dank daarvoor Annet van Baarle en Anita van der Kooi. Mede door jullie inzet is de uitstraling helemaal dat geworden wat ik voor ogen had.. Super blij met het resultaat..

Wat mij nog rest is het herschrijven van mijn cursusboek. De laatste versie is toch alweer een aantal jaren oud en inmiddels zijn er wel wat aanpassingen gewenst. De komende tijd zal ik er dan ook serieus voor gaan zitten om alles weer up to date te krijgen zodat ik eerdaags een volledig vernieuwde versie kan laten drukken.

IMG_7077.JPG

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square