Overleg Pit Bull Club Nederland

Ter voorbereiding op mijn project "De Hond De Baas" in Leeuwarden heb ik contact gezocht met de PBCN om wat meer informatie omtrent Pit Bulls en aanverwante rassen te krijgen. David de Regt Was zo enthousiast over mijn plannen dat hij spontaan aanbood om samen met een aantal leden van de PBCN en Busta Pit herplaatsing naar Leeuwarden te komen voor overleg. Aangezien we hier een bijzonder project op poten gaan zetten heb ik meerdere partijen uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Vanmiddag zaten we dan ook met een breed gezelschap aan tafel. Ieder met zijn eigen expertise en op tal van verschillende werkterreinen wat het een bijzondere bijeenkomst maakte.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square