Werkoverleg losloopterreinen Grou

Vanmorgen een afspraak gehad met de uitvoerder, van de gemeente Leeuwarden, welke verantwoordelijk is voor de aanleg en onderhoud van de hondenlosloopterreinen in Grou. Inmiddels is ook het terrein tussen de Dobbe en de Hôflân voorzien van de juiste bebording en afvalbakken en zijn er een aantal extra wandelpaden door het groen aangelegd. Wandelpaden welke niet verhard zijn maar daar waar nodig van zand zijn voorzien. Het is en blijft daardoor een natuurlijke wandelroute waarbij een paar stevige schoenen geen overbodige luxe zijn. Mocht er te zijner tijd nog wat extra versteviging nodig zijn dan kan dat geregeld worden.

Voor het losloopterrein achter GAVC heb ik de afspraak kunnen maken dat daar nog een speelveld voor honden ingericht gaat worden. Plannen daarvoor worden eerdaags gemaakt en de aanleg zou dit najaar kunnen starten. Ik ben dan ook bijzonder blij met de fijne samenwerking met de diverse afdelingen binnen de gemeente die deze ontwikkelingen mogelijk maken.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square