Pack-walk Leeuwarden


Deze week de eerste pack walks in de Leeuwarden georganiseerd. Een pack walk is een gestructureerde wandeling met meerdere aangelijnde honden en hun eigenaar om deze beter te leren omgaan met allerlei externe prikkels. Daar waar de meeste aan het begin van de wandeling zelfs moeite hadden om hun enkel hun eigen hond onder controle te houden liepen ze na wat aanwijzingen al als volleerd roedelleider met drie of zelfs vier honden. Controle over honden zit hem vaak niet in ellenlange trainingssessies maar in je eigen energie, bewustwording en zelfvertrouwen. Als je rust uitstraalt en dat over kunt brengen op je eigen hond dan is de eerste stap naar succes al gezet. En als we dan een wandeling eindigen met cursisten welke een glimlach hebben van oor tot oor dan is mijn missie geslaagd..

Woon je in de wijken Heechterp, Schieringen of Camminghaburen en wil je een keertje aansluiten bij de training en/of wandelingen meld je gerust aan bij mij of Jacob Vierkant de buurtcongiergie..

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square