Duurzaam..

Alice wat doe jij eigenlijk voor werk?.. Euhh?.. Tja, die vraag is nooit zo makkelijk te beantwoorden want naast mijn werkzaamheden als hondengedragsdeskundige en afdelingsinspecteur voor de DB heb ik ook nog een aantal neven activiteiten die bijna lijken op werk.. Zo ben ik mede initiatiefneemster van het project De Groene Loper Grou. Een ideetje van mezelf voor een Groene wandelroute door Grou welke in een aantal maanden uitgegroeid is tot een heus project. Een project dat meerdere op zich zelf staande projecten in het dorp verbind en dat in de startblokken staat om helemaal uitgevoerd te gaan worden. Een reeds gerealiseerd deel van de route is natuurlijk het hondenlosloop terrein hier in het dorp welke eerdaags nog aangevuld gaat worden met een heus hondenspeelveld. Daarnaast worden er twee ontzettend leuke Cooldog hondenbankjes (via hondenpoep.nl) geplaatst langs het kanaal en heb ik kunnen regelen dat er delen van de route ingezaaid gaan worden met een bloemen en kruidenmengsels zodat het niet alleen mooier wandelt maar ook onze bijtjes en insecten ten goede komt.. Afgelopen zaterdag heb ik samen met Miranda ter Wal een presentatie van onze plannen gegeven op de Duurzaamheidsbeurs in Grou waar we enkel positieve respons en complimenten hebben mogen ontvangen. Niet alleen van inwoners maar ook van diverse politici.. onze plannen dringen door tot in het gemeentehuis van Leeuwarden en dat doet me goed..

Dus ik combineer werk, vrijwilligerswerk, hobby, liefdadigheid en overige initiatieven in één.. want waarom zou je alles in hokjes moeten plaatsen?.. Als iedereen wat meer "out of the box" zou denken en doen dan kunnen we heel veel bereiken.. Samen staan we sterk!!..

Featured Posts
Recent Posts