Media aandacht project De hond De baas Leeuwarden

De laatste weken ben ik druk met het project De hond De baas in Leeuwarden. Een project waarbij diverse patijen waaronder: de gemeente, Dierenbescherming, Wijkpanel, Sociaalteam, buurtconciërge, handhaving, LID en politie nauw samenwerken om de overlast, met betrekking tot honden, in een aantal wijken terug te dringen. Ik ben gevraagd om hierin een plan van aanpak te schrijven en deze tot uitvoer te brengen. Iets dat ik met veel plezier de laatste weken op me heb genomen. Onderdeel van het project zijn de hondentrainingen welke ik, meerdere keren per week, verzorg in de wijk waar de bewoners gratis aan mee kunnen doen. De friese media heeft de laatste dagen een aantal artikelen gepubliceerd, er zijn radiointerviews te horen geweest en er staan geluidsfragmenten op de site van omroep Fryslan. Erg leuk om te lezen en naar te luisteren..

http://www.omropfryslan.nl/nieuws/agressieve-leeuwarder-honden-krijgen-extra-training

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square